Scanfill styr ledningsförmågan med nytt material

Scanfill har utvecklat ett material lämpat för elektronikförpackningar. Foto: Pressbild

Fortsatta materialutvecklingar utlovas framåt. Men redan nu utökar Scanfill sitt produktprogram med ett förpackningsmaterial anpassat för att skydda avancerade tekniska applikationer från statisk urladdning.

– Vi har tagit nästa steg i vårt arbete med kundanpassade förpackningsmaterial och med PS ESD kan vi styra ledningsförmågan efter kundens önskemål, säger Karl Banke, teknisk support på Scanfill.

Karl Banke på Scanfill. Foto: Arkivbild

De första materialproverna fick kunderna ta del av och testa redan i slutet av 2021. Enligt företaget är Scanfoil PS ESD som står för Polystyren Electrostatic Discharge lämpat för förpackningar inom elektronikbranschen då materialets motståndskraftiga yta skyddar avancerade tekniska applikationer från statisk urladdning.

– Med vårt nya material PS ESD kan vi hjälpa kunder genom att anpassa materialet efter deras produkt. Vi kan tillgodose kundens kravbild genom att styra materialet i enlighet med den ledningsförmåga som önskas, förklarar Niklas Linde, säljare Scanfill.

Ser ökat intresse

Materialet kan fås med olika ytresistivitet som sträcker sig mellan 10^2-10^9 ohm. Karl Banke säger i ett pressmeddelande att det är en efterfrågad satsning på kundanpassade och tekniska material som Scanfill nu gör:

– Under det senaste året har vi fått många förfrågningar från kunder kring den här typen av material och vi är väldigt glada över att nu kunna presentera en produkt som är välanpassad för många olika krävande ändamål, fortsätter Niklas Linde.

Scanfoil PS ESD som står för Polystyren Electrostatic Discharge. Foto: Pressbild

Material av polypropen

Till hösten 2022 breddas materialportföljen ytterligare genom att Scanfill då även lanserar Scanfoil PP ESD (Polypropen Electrostatic Discharge).

– Det är en perfekt match i Scanfills gröna profil med både miljövänliga och hållbara folie för termoformning, säger Karl Banke.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Inspiration: Så stärker du kommunikationen med uppkopplade förpackningar

Uppkopplade förpackningar är en relativt ny kommunikationsform som fått ett stort uppsving. Men hur utnyttjar man tekniken bäst? Och hur håller man varumärket konsekvent? Carl Larsson tar upp do’s and don’ts och ger sex exempel på lyckade uppkopplade förpackningar.

Publicerat av: 

Integritetsinställningscenter

Google Analytics

Used to distinguish users in google analytics.

_ga, _gid

User login

WordPress uses cookies, or tiny pieces of information stored on your computer, to verify who you are. There are cookies for logged in users and for commenters.

wordpress_logged_in_, wordpress_sec_, wordpress_test_cookie, wp-settings-5, wp-settings-time-5

Site setting

To store a the logged in user's username and a 128bit encrypted key. This information is required to allow a user to stay logged in to a web site without needing to submit their username and password for each page visited. Without this cookie, a user is unable to proceed to areas of the web site that require authenticated access.

PHPSESSID

GDPR Consent

GDPR – check for consent types.

gdpr[consent_types]