Han blir ordförande för Interpack 2023

Markus Rustler tar rodret för förpackningsmässan Interpack 2023:
– Den kommande upplagan av interpack kommer bli en riktigt speciell sådan.

Markus Rustler, ny ordförande för Interpack-mässan. Foto: Pressbild

Markus Rustler var tidigare utsedd till vice ordförande för interpack 2020, som på grund av coronapandemin först flyttades till februari 2021, men sedan ställdes in helt. Nu har den rådgivande komittén för Interpack gett honom förtroende att inneha ordförandeposten för förpackningsmässan.

Mässa i Düsseldorf

Mässan arrangeras på Messe Düsseldorf i Tyskland, 4–10 maj 2023.

– Jag är glad att alla har gett mig sitt förtroende att vara president för Interpack. Den kommande upplagan av interpack kommer bli en riktigt speciell sådan, säger han i ett pressmeddelande och fortsätter:

– I slutändan fick företagen inom den internationella förpackningsindustrin och relaterad processindustri klara sig utan den senaste upplagan av denna betydande mässa på grund av pandemin, och de längtar efter att se sina kunder live och träffas personligen för att generera nya leads, konstaterar Markus Rustler.

Vd för maskintillverkare

Markus Rustler är till vardags ordförande och vd för tillverkaren av förpackningsmaskiner, Theegarten-Pactec, beläget i Dresden. Rustler efterträder Multivacs vd Christian Traumann. Han, tillsammans med Roland Strassburger, vd för Schütz, blir istället viceordförande för interpack 2023.

Efter att mässan ställdes in i februari 2021 har arbetet pågått med att omboka alla anmälda utställare till 2023. På grund av detta är nästan all tillgänglig monteryta nästan fullbokad, även om det fortfarande går att göra anmälningar, skriver organisationen i ett pressmeddelande.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Samverkan kring hållfastlära för morgondagens förpackningar

Det började med att ett femårigt strategiskt samarbetsavtal mellan Tetra Pak och Lunds tekniska högskola (LTH) kom på plats. Nu undersöker de material på mikronivå för att få ökad kunskap om hur olika material reagerar på olika påfrestningar som stötar och temperaturskillnader. Målet – att få fram bättre livsmedelsförpackningar.

Publicerat av: 

Satsar på mätutrustning till innovationscenter

Emballator Innovation Center investerar i mätutrustning för att mäta syrebarriäregenskaper hos olika förpackningsmaterial. Att förbättra hållbarhetstiden på produkter och livsmedel och att bättre kunna hjälpa kunder i val av material är ett fokusområde, enligt innovationschefen Mats Jeppsson.

Publicerat av: 

Flexibla barriärförpackningar hamnar under lupp

Ungefär hälften av dagens konsumentplastförpackningar består av plastfilm,  men bara en tredjedel av det sorterade materialet återvinns hos Svensk Plaståtervinning och FTI. Ett nytt samarbetsprojekt är nu igång för att öka cirkulariteten. På sikt är målet att öka sorteringen i plaståtervinningen med 10 procent.

Publicerat av: 

Namnbyte för dansk branschorganisation

Den danska föreningen GA, Grafisk Arbejdsgiverforening, bytte 2015 namn till Grakom. För att spegla utvecklingen är det nu dags att förnya namnet igen. Organisationen består i dag av åtta branschgemenskaper, däribland EmballageForum och Dansk FlexoForum.

Publicerat av: 

Integritetsinställningscenter

Google Analytics

Used to distinguish users in google analytics.

_ga, _gid

User login

WordPress uses cookies, or tiny pieces of information stored on your computer, to verify who you are. There are cookies for logged in users and for commenters.

wordpress_logged_in_, wordpress_sec_, wordpress_test_cookie, wp-settings-5, wp-settings-time-5

Site setting

To store a the logged in user's username and a 128bit encrypted key. This information is required to allow a user to stay logged in to a web site without needing to submit their username and password for each page visited. Without this cookie, a user is unable to proceed to areas of the web site that require authenticated access.

PHPSESSID

GDPR Consent

GDPR – check for consent types.

gdpr[consent_types]