Småländskt pappersbruk gör vd-byte

Jens Olson tar över som vd när Eric Sigurdsson blir fabrikschef. Foto: Pressbild/arkiv

Från och med den 1 september är Jens Olson ny vd för Lessebo Paper. Han efterträder Eric Sigurdsson som innehaft vd-posten sedan 2018.

Jens Olson kommer närmast från en annan vd-tjänst, för golvtillverkaren Rappgo. Fokus i den nya rollen blir att öka Lessebo Pappers marknadsandelar och bygga partnerskap på en global nivå. Det skriver företaget i ett pressmeddelande.

– Mina kollegor har under Eric Sigurdssons ledning, mycket framgångsrikt, arbetat mot strategiskt högt uppställda miljömål. Ett arbete som idag har resulterat i att Lessebo Paper är världsledande inom produktion av miljövänligt papper till den grafiska marknaden för tryck, konvertering och förpackning. Vårt övergripande mål blir nu att öka bolagets marknadsandelar genom att nå ut med budskapet om vårt småländska bruk, med råvara från trakten, producerar världens mest miljövänliga papper. Jag ser fram emot att bli en del av detta anrika bolag och det team som tillsammans ska fortsätta utveckla arbetet för ett hållbart samhälle, säger Jens Olson.

Eric Sigurdsson axlar nu i stället rollen som fabrikschef.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Sealed Air förenklar återvinningen av bubbelpåsar

Sealed Air lanserar en rad skyddande bubbelpåsar för e-handel och postgången som ska vara enklare att återvinna genom att den inre bubbelförpackningen kan lossas från den yttre pappersförpackningen. Företaget hävdar också att förpackningarna består av mer återvunnet innehåll än någon annan liknande produkt på marknaden.

Publicerat av: 

Integritetsinställningscenter

Google Analytics

Used to distinguish users in google analytics.

_ga, _gid

User login

WordPress uses cookies, or tiny pieces of information stored on your computer, to verify who you are. There are cookies for logged in users and for commenters.

wordpress_logged_in_, wordpress_sec_, wordpress_test_cookie, wp-settings-5, wp-settings-time-5

Site setting

To store a the logged in user's username and a 128bit encrypted key. This information is required to allow a user to stay logged in to a web site without needing to submit their username and password for each page visited. Without this cookie, a user is unable to proceed to areas of the web site that require authenticated access.

PHPSESSID

GDPR Consent

GDPR – check for consent types.

gdpr[consent_types]