Fiskeby förvärvar tysk kartongproducent

Fiskeby Board i Norrköping förvärvar Baden Board. Foto: Pressbild

Tillverkaren av förpackningskartong, Fiskeby Board, förvärvar tyska Baden Board med målet att stärka sin position inom returfiberbaserad kartong i Centraleuropa.

Fiskeby Board i Norrköping köper upp Baden Board, en tysk producent av 100 procent returfiberbaserad kartong och leverantör av förpackningslösningar. Förvärvet innebär att de nästan dubblar produktionskapaciteten, utökar produktportföljen och även stärker upp närvaron avsevärt i Centraleuropa, skriver Fiskeby.

Förvärvet väntas gå igenom förutsatt att den lokala konkurrensmyndigheten (Bundeskartellamt) godkänner affären, skriver företaget på sin sajt.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Sealed Air förenklar återvinningen av bubbelpåsar

Sealed Air lanserar en rad skyddande bubbelpåsar för e-handel och postgången som ska vara enklare att återvinna genom att den inre bubbelförpackningen kan lossas från den yttre pappersförpackningen. Företaget hävdar också att förpackningarna består av mer återvunnet innehåll än någon annan liknande produkt på marknaden.

Publicerat av: