Polykemi inleder nytt samarbete

PUBLICERAD: 2 mars 2017
UPPDATERAD: 24 januari

Polykemi lägger fokus på de holländska och belgiska marknaderna med en ny partner.

Mattias Persson på Polykemi ser möjligheter på den holländska och belgiska marknaden

Polykemi producent och utvecklare av kundanpassade compounds av termoplast har en ny partner i form av De Monchy international. Därmed läggs än mer fokus på holländska och belgiska marknaden. Polykemi har sedan tidigare lång erfarenhet på de holländska och belgiska marknaderna Med det nya samarbetet ser båda parter en stor potential.

– Genom att förena våra krafter med De Monchy international B.V, får vi nya möjligheter att Polykemi-namnet, våra produkter och vår höga kompetens blir mer känt. Tillsammans kan vi erbjuda ett ännu mer konkurrenskraftigt koncept och mer intressanta lösningar, säger Mattias Persson, försäljningschef på Polykemi.

Polykemis produktprogram innehåller de flesta termoplaster förutom PVC

Paul Hendriks, produktansvarig för termoplaster på De Monchy international.

De Monchy är en marknadskonsult och distributör, och har inriktning mot fem segment; termoplaster, lacker, additiver, växer och livsmedelsingredienser. Paul Hendriks, produktansvarig för termoplaster:

– De Monchy International är mycket nöjda med denna strategiska utökning av samarbetspartners. Det representerar ett viktigt steg för att ytterligare stärka positionen som en innovativ marknadskonsult och distributör.

 

Läs vidare

Ny teknik ger inbyggt fuktskydd i flexibla förpackningar

Aptar CSP Technologies och ProAmpac har utvecklat en teknik som ger inbyggt fuktskydd i flexibla förpackningar.
proampac-and-aptar-1709018491x

kp lanserar livsmedelstråg av etthundra procent återvunnet material

Klöckner Pentaplast (kp) har lanserat de första livsmedelstrågen bestående av etthundra procent återvunnen PET (rPET) som uteslutande kommer från tråg.
KP trayx

Ny pappersbaserad bottenfilmslösning från SEE

SEE har utvecklat en ny pappersbaserad bottenbana för att hjälpa livsmedelsproducenter och butikskedjor att minska plastanvändningen.
SEE Barrier_Formable_Paper_Kraft_Hot Smoked Salmon Fillets.png-Large-JPEGx

Bioplastproduktionen väntas växa med sjutton procent kommande fem år

En aktuell marknadsstudie förutspår en årlig tillväxt på 17 procent för biobaserade polymerer mellan år 2023 och år 2028.
csr

Senaste nytt

Danska All Creative vill vinna i Packnorth Award 2024

Det danska företaget All Creative A/S som är mest känt för sina pappers- och kartonglösningar för förpackningar, POS och Display, är stolta. Så stolta att de har skickat in den 3D-julkalender de tagit fram för Bornholms Karamel Kompagniet till förpackningstävlingen Packnorth Awards 2024.
AllCreative_02x

Snopet för Mondi, det blev IP som köper DS Smith

International Paper och DS Smith meddelade har nått en överenskommelse om villkoren för en affär där IP köper DS Smith.
alexander-grey-8lnbXtxFGZw-unsplashx

Konsumenterna katalysatorn bakom nya hållbara förpackningslösningar

Det är vi konsumenter som driver på utvecklingen av nya, hållbara, förpackningar och plastförpackningar är illa ute enligt en undersökning av Tetra Pak.
ryoji-iwata-IBaVuZsJJTo-unsplashx

Jonas Hellström – med variation som inspiration

Jonas Hellström har jobbat inom den grafiska branschen i över 20 år. Efter sin examen i grafisk design och illustration från Forsbergs har han bland annat hunnit med att starta upp byrån Lobby Design samt spendera nio år som design director på Amore. Snart står han på scenen på Inhousedagen i Stockholm.
stillahavetx